vrakpant

Vrakpant

Når din bil synger på det siste verset er den vrakpant. Du kan få betalt for å levere bilen din til bilopphugger.

Vrakpant er det du får for bilen når du leverer den inn til å vrakes. Da demonteres bilen og alle verdifulle deler tas ut, og karosseriet smeltes etterhvert om til metall.

Hvis den gamle bilen ikke kjører lenger, men er i stedet tar opp plass i verksted eller garasje, resirkulering og er et godt alternativ. Inside som ikke fungerer motoren brukes bildeler at noen andre er ute etter. Ved å selge bilen til en useriøs verksted eller auto berge gården, kan du foreta et par kroner stund setter de gamle delene inn på markedet for noen andre å bruke for å fikse bilen deres.

Slik får du vrakpant for bilen

Det første skrittet mot resirkulering bilen din er å finne en useriøs verksted som er interessert i å kjøpe biler for brukte bildeler. Ikke alle junk verft vil betale for gamle biler, og du kan like godt tjene litt penger ut av transaksjonen.

Begynne å lete etter bilen wreckers og useriøs verft i ditt område. Bruk telefonboken og Internett for å finne dem, og deretter gi dem en samtale for å se om de er villige til å akseptere din bil. De vil vite noen ting om bilen, for eksempel merke, modell og år. De vil vite hva som er galt med det, hvis du vet. Hvis noen junk meter ikke er interessert, kan det være fordi de har altfor mange av den aktuelle bilen. Hold ringer, fordi noen vil være villige til å kjøpe den.

Sammenligne bilopphugging tjenester

Beløpet vil bli utbetalt kommer til å variere betydelig fra verksted til verksted. Sørg for å få sitater fra flere for å sikre at du får en fair pris. Husk at du ikke får samme verdi for den bilen som du ville fått om du solgte den i kjørbare tilstand.

Klargjøring av bil før vraking

Når du har valgt et verft interessert i den brukte bilen delene i bilen din, gå gjennom bilen, og fjerne alt. Brukerhåndboken, tittel, og tastene er alt som auto berging verftet ønsker eller behov for bilen. Når du slår bilen over til dem, de er ikke til å la deg gå tilbake gjennom den for det personlige ting du har glemt.

Du må ha en klar tittel i ditt navn til å selge bilen din for deler. Bilopphugger ønsker ikke å måtte håndtere en stjålet bil som har eierne søker etter den. Selvfølgelig, du vet at bilen tilhører deg, men useriøs tunet eier ikke og ønsker ikke å ta risikoen. Hvis du ikke finner tittelen, bestille en kopi før du prøver å selge bilen.

Ta bilen til bilopphuggeren.

Når du har tittelen i hånden og bilen er vasket ut, ta det med til berging tunet. Dersom det ikke kan kjøre, spørre om de ville være villige til å slepe den, eller arrangere slep. Når du kommer med bil, vil du bli tilbudt en endelig salgssum etter ansatte inspisere den. Vær forberedt på å forhandle, fordi denne er ventet. Hvis du er fornøyd med prisen, godta det og signere tittelen over. Du vil da snu bilen og nøklene og være på vei, ikke lenger bekymre deg om at gamle Junker i din hage.

Når du selger bilen, vil useriøs tunet ta den fra hverandre og ta noen brukbare deler fra den. Disse delene er da solgt til forbrukerne på en rabatt langt under prisen på en ny del. I stedet for å samle støv og rust i hagen din, bilen nå er å hjelpe andre som trenger deler, men ikke ønsker å betale prisen for nye deler til sine eldre biler. Som en ekstra bonus vil du ha litt ekstra penger i lommen.

Hvis du har en bil som er ganske enkelt å fylle opp oppkjørselen, eller kanskje det ville koste mer å reparere bilen enn det er faktisk verdt, vil du kanskje tenke på å donere det og få litt penger tilbake.

Donere bilen din kan du også ha et skattekort kommer den tiden av året, så en måte å få det kontanter og fradrag ved å gi bilen din til veldedighet. Start sjekker ut veldedighetsorganisasjoner som interesserer deg og som er villig til å akseptere din bil. Religiøse grupper som kvalifiserer som hjelpeorganisasjoner er et godt sted å begynne å lete, men uansett hva du velger, sørg for at gruppen er non-profit organisasjon. Dette betyr at de vil bli fritatt for enkelte føderale skatter. Det er også noen nettsteder.

Når du har en kjærlighet i tankene, ringe eller stoppe ved å lære trinnene du må følge for å donere bilen. Noen har et skjema eller et program du må fylle ut for å være inngått en database med veldedige donasjoner. De kan også fortelle deg hva du skal gjøre med tittelen på bilen, men hvis ikke, må du sjekke med din lokale motorkjøretøyer avdeling om veldedige donasjoner.

En sleping selskap eller noen som representerer kjærlighet vil komme å hente bilen, enten den kjører eller ikke. Sørg for at du gir nøklene til bilen, og at du får en kvittering i retur. Donasjonen Kvitteringen skal ha navnet på nestekjærlighet, datoen for donasjon, den føderale skatten identifikasjonsnummer til veldedighet og ditt fulle navn og adresse. Hvis ikke, sørg for at kvitteringen er oppdatert før bilen er fjernet.

Når bilen selger, vil du bli varslet via organisasjonen. Hvis den selger for under kr 500, trenger du ikke annet enn den originale kvittering for innsending av skatt. Noe over kr 500 betyr at organisasjonen vil gi deg en oppdatert kvittering som viser den endelige salgsprisen slik at denne kan brukes som et skattekort.

Hvis for noe grunn du ikke vil gå til veldedige donasjoner ruten, kan du prøve å selge til en bilopphugging. Noen auto meter betaler kontant for kjøretøy, uavhengig av resultatene. Bare sørg for at du alltid får en regning for salg i slutten av transaksjonen.Bilopphugging
Bildeler
Kjøp bildeler fra bilopphugger
Bilforsikring
Hva skjer med en bil under bilopphugging
Finn bildeler hos bilopphugger
Brukte Bildeler
Slik fungerer bilopphugging
Bilopphugging og miljø
Jobb som bilopphugger
Vrakpant
Tips om brukte bildeler
Priser på bilopphugging© 2017 Bilopphugging.com – Bilopphugging